Calendar

May 2015
SunMonTueWedThuFriSat
 << <Sep 2017> >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication

Archives

Posts sent in: May 2015

18 May 2015 

Licht gegrild vlees een tweede schot met een hoog risico op blindheid Hong Kong straat verkoop Laser Pointer

Licht gegrild vlees een tweede schot met een hoog risico op blindheid Hong Kong straat verkoop Laser Pointer


Hong Kong 16 News) Hong Kong voor kort was het tot 5000 mW in Ap Liu Street, Sham Shui Po en face book verkopen macht, genoeg om blind laser pointer te schieten, zal de laagste 550 yuan (ongeveer 252 ringgit) de transactie.


Reporters kopen twee laserpen door een expert-test en vond angstaanjagende macht, laser temperatuur tot 167 graden Celsius, gemakkelijk zeven lagen karton en 2 mm plaat, zelfs de vis ogen en huid vlees ook gemakkelijk gekookt varkensvlees buik verbranden verkoold. Oogarts gewaarschuwd dat als ze zijn een soort van laser pointer voor het oog richten, ťťn seconde kan blindheid veroorzaken.


Hong Kong is een commercieel beschikbare laser pointer laserlamp kan blauw, rood en groen worden uitgezonden, meestal voor educatieve doeleinden of buiten 's nachts sterren kijken, vermogen bij 20 mW of minder, maar de recente verkoop kracht van 5.000 mW laser pointer is 250 keer de voormalige, het is vooral bekend voor industriŽle doeleinden, kan snijden hout en steen, uit de markt potentiŽle risico's.


Rapporten die een aantal winkels worden verkocht Apliu Street, Sham Shui Po 5000 mW 6000 mW laser pointer, met prijzen van 680 tot 1380 yuan (ongeveer 313-634 ringgit) range, zijn er winkels op de deur van een laser pointer worden geplaatst een prominente plaats, meer aanbevolen schoonheid doeleinden, kunt u "mol te


blauwe laserpen


voorzorgsmaatregelen laserpen groene


Vermijd botsingen , niet beneden gooien van een hoogte


Verbod tegen mensen of dieren bestraald bril


Meer spannende , gelieve in te loggen


Verwijder de batterij wanneer deze demolistic niet in het bereik van kinderen geplaatst


Toch zijn krachtige†laserpen kopen†vrij te koop en is bezit tot op heden niet strafbaar.professionele groene laserpenGroene laserpennen zijn de felste en sterkste laserpennen van allemaal. Ze kunnen gemakkelijk kilometers verschijnen en dan nog zal je een duidelijke straal zien. Al onze†groene laserpennen†komen van professionele fabrieken die de beste kwaliteit laserpennen produceren. U bent er dus zeker van dat u kwaliteit koopt voor een eerlijke prijs. Een groene laserpen kopen is bij onze zeer gemakkelijk en wordt de volgende dag al gratis geleverd.


 


Admin · 5 views · Leave a comment
08 May 2015 

500mW draagbare groene laser

500mW draagbare groene laser

Snel overzicht
Hoog vermogen 500mW draagbare laserpen heeft de mensen die behoefte hebben aan een zeer krachtige laser voltooien voldaan. Het is de sterkste kracht u het gebruik van vliegtuigen aluminium legering materiaal, laboratoriumexperimenten, met behulp van vertrouwelijke nemen en zorgen voor een heldere punten, zoals de gezondheidszorg.

Snel overzicht
Hoog vermogen 500mW draagbare groene laser heeft de mensen die behoefte hebben aan een zeer krachtige laser voltooien voldaan. Het is de sterkste kracht u het gebruik van vliegtuigen aluminium legering materiaal, laboratoriumexperimenten, met behulp van vertrouwelijke nemen en zorgen voor een heldere punten, zoals de gezondheidszorg.

Al deze functies en meer maken de BlueFire een complete, krachtige en veelzijdige 10000mw laser pointer essentieel collectie van elke fan van deze wereld.
Niet aanbevolen voor gebruik thuis zonder bescherming, is het zeer gevaarlijk. Alleen voor professioneel gebruik.

laserpen krachtige 10000mw

Een model van een rode laser pointer RedClassic beschreven in rode gebied van het TorLaser. Zeer, power goede tijden of die geschikt zijn voor gebruik binnenshuis (presentatie, klasse, ...). Discreet licht, ideaal om mee te nemen in een zak shirt met een pen.

De meest krachtige rode laser pointer RedMagic TorLaser in het rode gebied. Het biedt een indrukwekkend vermogen van de laser 650㎚ draagbare rode ~. Is 300mW, met de nadruk zijn enorme macht die een volledige visuele voorstelling kan branden voor gebruik en experimenteren buitenzwembad met verschillende concentraties van de warmte kan verschillende soorten grote afstanden en materialen verbranden . Een manier om meer dan een kleine ballon uitbarsting bereiken

laserpen groene worden op grote schaal gebruikt in vele gebieden van de samenleving zou kunnen gebruiken om genoeg sparen om gemakkelijk worden erkend als een stuk speelgoed voor kinderen een keer. Wanneer de energie van de korte golflengte van de laser pointer is hoog, omdat het zeer korte tijd kan leiden tot een permanente vermindering van gezichtsvermogen zelfs indien het moet worden opgemerkt dat het gebruik van het groene licht van een hoge energie laser pointer. Bij gebruik van de laser pointer moet niet direct op de ogen of het gezicht zorg en reflecties op muren of glas te voorkomen, en als je meer dan 10 seconden kan schade aan het netvlies veroorzaken te nemen, de ogen knipperen of het draaien van het gezicht dergelijke verdedigingen zijn niet goed ontwikkeld Voor Aangekondigd† die mogelijke beschadiging gemakkelijker kan zijn. Schade aan het netvlies is bepaald volgens de grootte van de temperatuur kunnen problemen in het netvlies en de dosis licht bij leerlingen een laser pointer in het donker nog groter gevaar dan fel, dat extra zorg nodig.

Admin · 8 views · Leave a comment