Calendar

September 2017
SunMonTueWedThuFriSat
 << < > >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication

Archives

18 May 2015 - 11:24:15 am

Licht gegrild vlees een tweede schot met een hoog risico op blindheid Hong Kong straat verkoop Laser Pointer

Licht gegrild vlees een tweede schot met een hoog risico op blindheid Hong Kong straat verkoop Laser Pointer


Hong Kong 16 News) Hong Kong voor kort was het tot 5000 mW in Ap Liu Street, Sham Shui Po en face book verkopen macht, genoeg om blind laser pointer te schieten, zal de laagste 550 yuan (ongeveer 252 ringgit) de transactie.


Reporters kopen twee laserpen door een expert-test en vond angstaanjagende macht, laser temperatuur tot 167 graden Celsius, gemakkelijk zeven lagen karton en 2 mm plaat, zelfs de vis ogen en huid vlees ook gemakkelijk gekookt varkensvlees buik verbranden verkoold. Oogarts gewaarschuwd dat als ze zijn een soort van laser pointer voor het oog richten, ťťn seconde kan blindheid veroorzaken.


Hong Kong is een commercieel beschikbare laser pointer laserlamp kan blauw, rood en groen worden uitgezonden, meestal voor educatieve doeleinden of buiten 's nachts sterren kijken, vermogen bij 20 mW of minder, maar de recente verkoop kracht van 5.000 mW laser pointer is 250 keer de voormalige, het is vooral bekend voor industriŽle doeleinden, kan snijden hout en steen, uit de markt potentiŽle risico's.


Rapporten die een aantal winkels worden verkocht Apliu Street, Sham Shui Po 5000 mW 6000 mW laser pointer, met prijzen van 680 tot 1380 yuan (ongeveer 313-634 ringgit) range, zijn er winkels op de deur van een laser pointer worden geplaatst een prominente plaats, meer aanbevolen schoonheid doeleinden, kunt u "mol te


blauwe laserpen


voorzorgsmaatregelen laserpen groene


Vermijd botsingen , niet beneden gooien van een hoogte


Verbod tegen mensen of dieren bestraald bril


Meer spannende , gelieve in te loggen http://www.laserskopen.com


Verwijder de batterij wanneer deze demolistic niet in het bereik van kinderen geplaatst


Toch zijn krachtige†laserpen kopen†vrij te koop en is bezit tot op heden niet strafbaar.professionele groene laserpenGroene laserpennen zijn de felste en sterkste laserpennen van allemaal. Ze kunnen gemakkelijk kilometers verschijnen en dan nog zal je een duidelijke straal zien. Al onze†groene laserpennen†komen van professionele fabrieken die de beste kwaliteit laserpennen produceren. U bent er dus zeker van dat u kwaliteit koopt voor een eerlijke prijs. Een groene laserpen kopen is bij onze zeer gemakkelijk en wordt de volgende dag al gratis geleverd.


 


Admin · 5 views · Leave a comment

Permanent link to full entry

http://siyecao.blogattivo.com/The-first-blog-b1/Licht-gegrild-vlees-een-tweede-schot-met-een-hoog-risico-op-blindheid-Hong-Kong-straat-verkoop-Laser-Pointer-b1-p20.htm

Comments

No Comment for this post yet...


Leave a comment

New feedback status: Published

Your URL will be displayed.


Please enter the code written in the picture.


Comment text

Options
   (Set cookies for name, e-mail and url)