Calendar

April 2015
SunMonTueWedThuFriSat
 << <Sep 2017> >>
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication

Archives

Posts sent in: April 2015

21 Apr 2015 

Laser Pointer Kenmerken

Laser Pointer Kenmerken
Een korte introductie
Ook bekend als afstandsbediening laser pointer afstandsbediening elektronische aanwijzer (Engels naam: laser pointer withremotecontrol), is een geschikte computer en multimedia projector presentaties elektronische documenten en elektronische producten, voor gebruik in Europa en andere ontwikkelde landen zeer gebruikelijk is, is in de traditionele laser pointer met slechts een laser pointer functie, voegt remote file flip-functie, goed kantoorbenodigdheden, eenvoudig op de laser pointer, page down-toets, kunt u de externe computer direct draadloos, waardoor presentator misschien niet naast de computer die u kunt bladeren op de vrijheid van elektronische documenten en casual presentaties.

laserpen
Ten tweede maakt het geschetste
Het bedrijf laser pointer afstandsbediening twee manieren infraroodtechnologie controle en radiofrequentietechnologie bestuurd door een afstandsbediening laser pointer afstandsbediening (dwz pen lichaam, de functionele knoppen) en een ontvanger (USB interface), met het Steek de ontvanger bij gebruik van de USB-poort van de hostcomputer, zonder de noodzaak om drivers te installeren goed te laten werken, kantoorbenodigdheden levering, gebruikers klikt u gewoon op de betreffende functie toetsen op de afstandsbediening ontvanger kan worden gemanipuleerd. Wanneer u op de knop controle, afstandsbediening ontvanger niet op een lijn, schrijfwaren geschenken groothandel, maar voor de IR-controle en radio control voor de situatie zal anders zijn: wanneer kan de infrarood afstandsbediening laser pointer tijdens de werking van de ontvanger voorzijde niet ondoorzichtig hebben De shelter materialen, en RF-afstandsbediening blauwe laserpen heeft niet aan deze eis.

Remote Laser Pointer is een hulpprogramma dat leerkrachten, opleiders, deskundigen, wetenschappers, professoren, medewerkers en mensen uit het bedrijfsleven spreken, maar ook een mooie relatiegeschenken elektronische geschenken of promotionele reclameartikelen, voor middelbare scholen, onderzoeksinstellingen, overheidsinstanties , bedrijven, opleidingsinstellingen, ziekenhuizen, hotels en andere producten, showbusiness, waar een verscheidenheid aan seminars, lezingen, kantoorbenodigdheden prijs, het bieden en het bod lezingen, trainingen, zoals het gebruik van een verscheidenheid van zakelijke communicatie; afstandsbediening laser pointer is projectoren, laptop accessoires nodig en beste relatiegeschenken, kunnen we gepersonaliseerde LOGO oppervlakken en verpakkingsdrukwerk bieden volgens de behoeften van de klant.
Drie functies
Presentator afstandsbediening laser pointer kan worden bevrijd van de computer ernaast, hoeft de gebruiker niet om altijd in de voorkant van de computer, in e-learning, presentaties en rapporten spreken, de rode laser dot kan worden gebruikt om de noodzaak om de presentaties presentator scherm te benadrukken geven Onttrek enkel wanneer de presentator tegelijkertijd geeft een presentatie aan de mogelijke leggen op een bepaalde afstand van het ontvangstbereik (typisch 15 m) vrij kunnen bewegen en nauw contact met het publiek interactie, dienen te tonen in de volgende sectie (of in de vorige paragraaf) inhoud, aan wijzend verwante functies lichtknop, kunt u zich wenden tot het elektronisch document dat u wilt pagina les te lezen, waardoor de noodzaak om terug te gaan naar het verleden met traditionele laserpen rood vervangende pagina's podium proces, waardoor het hele proces blijft consistente presentatie / demonstratie kan meer prachtige prestatie !
Een deel van de producten van het bedrijf worden ook afzonderlijk worden bestuurd met zwarte laser pointer, U schijf, mini zaklamp, uittrekbaar aanwijzer of een balpen en andere ondersteunende functies, kunnen klanten kiezen of aan te passen als dat nodig is.
Ten vierde, de reikwijdte van


Admin · 5 views · Leave a comment
16 Apr 2015 

hoge kwaliteit laser pointer

hoge kwaliteit laser pointer

Groene laser pointers zijn de meest voorkomende vorm van DPSS lasers. In Laserskopen.com kunt u elke uitgang groene laser pointer, High Powergroene laserpen 100mw of lager tanden te krijgen.

hoge kwaliteit laser pointer, presteert zoals beloofd, maar zeker niet te wijzen op iemand en ogen, het is echt powerful.Can glans een balk zo'n lange weg. Zeer tevreden met de aankoop en de helderheid.

de groene laserpen met vijf opzetstukjes. Deze groene laserpen kun je zowel zonder de opzetstukjes als met de opzetstukjes gebruiken, hierdoor kun je zelf kiezen welk patroon de laserpen maakt. De groene laserpen kan door middel van de vijf verschillende opzetstukjes wel 20 verschillende patronen maken, daarnaast kan de groene laser ook een normale stip maken.

laserpen rode

Deze laserpen rood heeft een felle groene laserstraal. ... winkelen goederen die u nodig hebt Home Groene laserpen Rode laserpen ... 1000mw 2000mw 3000mw 5000mw 10000mw Groene laserpen / Hoog vermogen groen

10000mW blauwe Laserpen Levin serie is de meest krachtige draagbare laser 450nm wereldwijd. Zichtbaarheid van de bundel lange afstand biedt de mogelijkheid om meer geweldige ervaringen graveren. Het is een high performance laser brandende lucifer, sigaretten, plastic en nog veel meer. Er zijn in totaal laser wettelijke goedkeuring van de FDA voor eventuele niet-commercieel gebruik.
krachtige blauw laserpen 10000mW,Hoge kwaliteit laser pointer,waard... laserskopen.com
Koop 10000mW blauwe laser pointer krachtig voor wetenschappelijke studies, 10000mW blauwe laser pointer krachtige kun je gewoon aan de lage prijs met betrouwbare kwaliteit.

10000mW laserpointer Levin serie kenmerkt zich door zijn interne koelsysteem . Deze draagbare 450nm laser maakt gebruik van de metalen koellichaam koelsysteem voor temperatuurstabilisatie bij continu gebruik.

 

Admin · 5 views · Leave a comment
14 Apr 2015 

Deze 200mW groene laserpen

Deze 200mW groene laserpen

Onlangs, Jiulongpo politiepatrouille vond de jurisdictie van de Dragon Avenue herenhuis, Panama City en andere delen van mensen verkopen 200mw laser pointer in de straat, en draai het in de richting van het midden van de weg voertuigen of voetgangers rond, gemakkelijk leiden tot ongevallen .

Om verder te verhogen de laser zaklamp invloed leuren illegale handel order management inspanningen, van nu af aan, zal de politie illegale inzameling Jiulongpo laserflitslicht speciale

200mw laserpen

rectificatie actie uit te voeren, indien iemand gevonden langs de weg verkopen laser zaklamp, zal uit de wet worden verwijderd; Als het resultaat van de laser zaklamp in de richting van open weg, en dus leiden tot ongelukken, zal de politie streng gestraft worden.

Deze laserpennen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn. Vermijd oogcontact.

Laser Pointer is om een laser te gebruiken als een instrument voor instructie. Lengte kan heel ver worden aangegeven, kan instructie pointer en andere hulpmiddelen te vervangen, kunt u ook gebruik maken van de slideshow ppt, etc., zoals aangegeven door.
U kunt rode, groene en blauwe laser pointer gebruiken
Met behulp van de laser pointer, kunt u de spot te zien in de tientallen meters verderop, zo vaak gebruikt, zoals aangegeven door de laser pointer.
De laserpointer is op dit moment het meest rood, groen en minder blauw.Groene laserpennen zijn de felste ... Groene laserpen Rode laserpen Blauw-violet 5000mw laser pointer laser Pointer ... 5000mw 10000mw professionele groene laserpen Gesorteerd op prijs

Admin · 5 views · Leave a comment
11 Apr 2015 

maakt gebruik van laser pointer

maakt gebruik van laser pointer

Admin · No views · Leave a comment
09 Apr 2015 

Super sterke / krachtige rode laserpen te koop

Super sterke / krachtige rode laserpen te koop

Deze 3000mw laserpen is een must- tool voor fotografen/kunstenaars, astronomen, leraren, studenten, vogelaars, professionals en leidinggevenden

groene laserpen

Deze professionele rode laserpen heeft een felle groene laserstraal. Dit maakt deze laserpointer tot het ideale product voor mensen die twee kleuren

Super sterke / krachtige rode laserpen te koop. Geschikt voor verschillende doeleinden. De groene laserpen 1000mw is behoorlijk sterk en schijnt in het donker

Deze Emax groene rode duo laserpen is een wel zeer unieke laserpen. Het heeft namelijk zowel een felle rode als een zeer 1

dit is een efecten laser deze laser heeft figuurtjes. met led licht.

je moet aleen aan het wieltje draaien. kleur: rood. mw: 1. classe : 3. straal niet zichtbaar


Admin · No views · Leave a comment

1, 2  Next page